Lajme


Prezantimin e gjendjes së Bujqësisë Organike në botë

ORGANIKA me mbështetje të CaritasCH ka organizuar prezantimin e gjendjes së Bujqësisë Organike në botë.

Read More

Trajnim për kultivimin organik të BMA-ve

ORGANIKA me mbështetje të Caritas CH ka organizuar një trajnim për kultivimin organik të BMA-ve me Shoqatën "Duart e nënave" nga Vitia.

Read More

Mbështetje nga Caritas CH dhe bashpunimi me MBPZHR

ORGANIKA me mbështetje të Caritas CH dhe bashpunim me MBPZHR organizoj një prezantim për kontekstin ndërkombëtar të bujqesisë organike.

Read More

Trajnimi për perdorimin e inputeve organike për fermer të mjedrës, dredhëzës dhe BMA-ve

Shoqata ORGANIKA në bashkpunim me shitësin e inputeve "AgroPharma" organizoi një trajnim për perdorimin e inputeve organike për fermer.

Read More

Bashkpunimi në mes ORGANIKA dhe Caritas CH

ORGANIKA në bashkpunim me Caritas CH ka organizuar një trajnim me fermer të rinj.

Read More

Anëtarët e Organika në panairin BioFach, Gjermani

Anëtarët e ORGANIKA kanë vazhduar pjesëmarrjen në panairin BioFach. ORGANIKA ka ekspozuar produktet në Panairin BioFach, Gjermani.

Read More

Nënshkrimi i kontratës për PPJD dhe BMA në mes të Organikës dhe Caritas Switzerland

ORGANIKA ka nënshkruar kontratën me Caritas Switzerland in Kosovo për implementim e projektit 4 vjeçar.

Read More

Organika dhuron mirënjohje programit AGRO të USAID-it

ORGANIKA i ka dhënë një Mirënjohje Projektit të USAID-të AGRO për mbështetje në rritjen e kapaciteteve të Shoqatës dhe sektorit të PPJD-ve dhe BMA-ve.

Read More