Lajme


Nënshkrimi i kontratës për PPJD dhe BMA në mes të Organikës dhe Caritas Switzerland

ORGANIKA ka nënshkruar kontratën me Caritas Switzerland in Kosovo për implementim e projektit 4 vjeçar.

Read More

Organika dhuron mirënjohje programit AGRO të USAID-it

ORGANIKA i ka dhënë një Mirënjohje Projektit të USAID-të AGRO për mbështetje në rritjen e kapaciteteve të Shoqatës dhe sektorit të PPJD-ve dhe BMA-ve.

Read More