Anëtarët e Organika në panairin BioFach, Gjermani

Anëtarët e ORGANIKA kanë vazhduar pjesëmarrjen në panairin BioFach. ORGANIKA ka ekspozuar produktet në Panairin BioFach, Gjermani. Panairi BioFach është panairi më i madh në botë për produktet organike. Anëtarët e ORGANIKA rregullisht kanë qenë nëpër vizita ose kanë ekspozuar produktet në panair 7 vitet e fundit. Këtë vit, kompanitë kanë pasur numër të madh të vizitorëve në stendë dhe çdo kompani ka zhvilluar lidhje të reja.