Kompani “OSA Termosistemi” prezanton makineritë e veta para anëtarëve te ORGANIKA

Shoqata ORGANIKA ka organizuar prezantimin e makinerive e “OSA Termosistemi”…


Një video informacion për bujqesinë organike

Një video informacion për bujqesinë organike nga IFOAM me titra shqip; kjo i…


Tryeze të rrumbullakët rreth pagesave direkte dhe programit të zhvillimit rural të MBPZHR

ORGANIKA ka organizuar një tryeze të rrumbullakët rreth pagesave direkte dhe…


Këshillime në kultivimin e BMA-ve

ORGANIKA ka filluar të ofroj këshillime në kultivimin e BMA-ve për anëtarët e…


Bashkpunimi në mes ORGANIKA dhe Caritas CH

ORGANIKA në bashkpunim me Caritas CH ka organizuar një trajnim me fermer të…


Anëtarët e Organika në panairin BioFach, Gjermani

Anëtarët e ORGANIKA kanë vazhduar pjesëmarrjen në panairin BioFach. ORGANIKA ka…


Nënshkrimi i kontratës për PPJD dhe BMA në mes të Organikës dhe Caritas Switzerland

7 shkurt, 2019 - ORGANIKA ka nënshkruar kontratën me Caritas Switzerland in…


Organika dhuron mirënjohje programit AGRO të USAID-it

ORGANIKA i ka dhënë një mirënjohje projektit të USAID-it, AGRO, për mbështetje…