Prezantim rreth sektorit të Bujqësisë Organike në Shqipëri dhe për Albinspekt

ORGANIKA ka organizuar një prezantim rreth sektorit të Bujqësisë Organike në Shqipëri dhe për Albinspekt-in si një trup certifikues. Gjatë prezantimit të sektorit në Shqipëri janë prezantuar të arriturat dhe sfidat e sektorit në Shqipëri; sfidat kryesisht vijnë nga tregu/marketingu i produkteve. Ky prezantim ishte një rast i mirë që akterët e sektorit të Kosovës të mësojnë nga sukseset e sektorit në Shqipëri dhe por edhe gabimet e bëra atje, në mënyrë që mos t’i përsërisin edhe këtu.

Prezantimi është bërë nga Albinspekt dhe është mbështetur nga projekti PASURI i Carsit CH.