Prezantimi i prodhuesit të makinave përpunuese për BMA

Sot është organizuar një prezantim i prodhuesit të makinave përpunuese për BMA, fruta dhe kungujve “Herbas”nga Kroacia.
Ishte një bashkëbisedim me përpunuesit kosovar rreth kërkesave të tyre dhe makinave që ofron prodhuesi nga Kroacia.