Trajnimi për Rregulloren e Re Organike të BE-së nga Shoqata Organika dhe Bio.inspecta Al

Shoqata Organika, në bashkëpunim me trupën certifikuese të produkteve organike…


Trajnim mbi digjitalizimin e bujqësisë

Ndryshimet klimatike, rritja e popullsisë, dhe ndryshimet në kërkesat e tregut…