Trajnim për kultivimin organik të BMA-ve me përfituesit e granteve në Komunën e Prizrenit

ORGANIKA ka organizuar një trajnim për kultivimin organik të BMA-ve me përfituesit e granteve në Komunën e Prizrenit. Trajnimi është organizuar në bashkëpunim të Qendrës Grumbulluese “Red Gold” dhe me financim të Caritas CH.