Trajnimi për Rregulloren e Re Organike të BE-së nga Shoqata Organika dhe Bio.inspecta Al

Shoqata Organika, në bashkëpunim me trupën certifikuese të produkteve organike…


Trajnim mbi digjitalizimin e bujqësisë

Ndryshimet klimatike, rritja e popullsisë, dhe ndryshimet në kërkesat e tregut…


Trajnime për menaxhim të biznesit dhe të prezencës online

Gjatë muajit dhjetor Shoqata Organika ka organizuar dy trajnime të detajuara që…


Trajnim online për fermeret e bimëve mjekësore aromatike

Trajnim online për fermeret e bimëve mjekësore aromatike Këtë javë, Shoqata…


Ceremonia e dhenies se certifikatave organika

Është organizuar ceremonia për dhënies se certifikatave të Certifikimit…


Takim i HitFlores me grumbulluesit

Shoqata ORGANIKA ne bashkëpunim me kompaninë “HitFlores” ka organizuar një…


ORGANIKA merr pjesë në panairin AGROKOS 2019

ORGANIKA merr pjesë në panairin AGROKOS 2019. Promovimi i bujqësisë organike në…


Këshilla në kultivimin organik të BMA-ve si dhe shumëzimin e mentës me copëza të rrënjëve

ORGANIKA ka vazhduar të ofroj këshilla në kultivimin organik të BMA-ve si dhe…