Të bisedojmë së bashku


Faton Nagavci

Drejtor ekzekutiv
+383 44 500 549

Nehat Mjeku

Zyrtar projektesh dhe këshilltar për certifikim organik
+383 44 293 772

nm.organika@gmail.com

Zyrja jonë

Tringë Smajli H-2, Nr. 6
10000 Prishtinë, Kosovë

shoqataorganika@gmail.com

Na kontaktoni