Organika dhuron mirënjohje programit AGRO të USAID-it

ORGANIKA i ka dhënë një mirënjohje projektit të USAID-it, AGRO, për mbështetje në rritjen e kapaciteteve të shoqatës dhe sektorit të PPJD-ve dhe BMA-ve.

Kryetari i shoqatës ORGANIKA Z. Halit Avdijaj i dha mirënjohjen drejtorit të projektit AGRO, Z. Fatmir Selimi.