Lajme


Trajnim për kultivimin organik të BMA-ve me përfituesit e granteve në Komunën e Prizrenit

ORGANIKA ka organizuar një trajnim për kultivimin organik të BMA-ve me përfituesit e granteve në Komunën e Prizrenit.

Read More

Shoqata ORGANIKA ka nënshkruar një Memorandum Mirëkuptimi me Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinës

Shoqata ORGANIKA ka nënshkruar një Memorandum Mirëkuptimi me Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinës.

Read More

Prezantim rreth sektorit të Bujqësisë Organike në Shqipëri dhe për Albinspekt

ORGANIKA ka organizuar një prezantim rreth sektorit të Bujqësisë Organike në Shqipëri dhe për Albinspekt-in si një trup certifikuese.

Read More

Prezantimi i prodhuesit të makinave përpunuese për BMA

Sot është organizuar një prezantimi i prodhuesit të makinave përpunuese për BMA, fruta dhe kungujve "Herbas"nga Kroacia.

Read More

Takim informues me Z. Isuf Cikaqi nga MBPZHR rreth bazës ligjore për bujqesinë organike

Shoqata ORGANIKA me mbështetje të Caritas CH organizoi një takim informues me Z. Isuf Cikaqi nga MBPZHR rreth bazës ligjore për bujqesinë organike.

Read More

ORGANIKA është bërë anëtare e rregullt e IFOAM

IFOAM bashkon një gamë të larmishme të aktorëve që kontribuojnë në vizionin organik.

Read More

Trajnimi për kutivimin organik të BMA me bashkpunëtorët e Biofrutit

ORGANIKA me mbështetje të CaritasCH ka organizuar trajnimi për kutivimin organik të BMA me bashkpunëtorët e Biofrutit.

Read More

Trajnim për kultivimin organik të BMA-ve

ORGANIKA në mbështetje të CaritasCH ka ofruar fermerëve që bashkpunojnë me kompaninë Agroshqiponja nga Malisheva në trajnim për kultivimin organik të BMA-ve.

Read More